John og Kalle er fortsat din lokale bilforhandler og servicepartner i Nordjylland.

Vi har fået flere henvendelser om, hvorvidt vores virksomhed er lukket.

I 2018 fik JOKA Biler ApS en tredje investor, som havde erfaring med eksport af biler. I 2018 og 2019 eksporterede selskabet således en række biler, som ikke kunne afsættes på det danske marked.

Når man eksporterer biler, er man berettiget til at få tilbagebetalt den resterende registreringsafgift, som er i bilen. Registreringsafgiften udgør ca. ⅔ af bilens samlede værdi. I forbindelse med behandlingen af ansøgningerne om tilbagebetaling af registreringsafgift begyndte Motorstyrelsen at stille en række krav, som efter Motorstyrelsens opfattelse skulle være opfyldt for at få tilbagebetalt registreringsafgiften, uagtet at bilerne var udført af Danmark.

De krav, som Motorstyrelsen stiller, er efter vores advokats vurdering i strid med lovgivningen, men det er meget dyrt at føre en retssag mod staten. Vi har derfor været nødsaget til at erklære selskabet konkurs, da Motorstyrelsens nægtelse af at tilbagebetale registreringsafgiften på de eksporterede køretøjer har ført til store tab på de pågældende biler.

Eksport af biler er et afsluttet kapitel.

John og Kalle har derfor siden 1. juli 2020 været din lokale bilforhandler og servicepartner i Joka 2020 ApS.

Vi ser frem til fortsat godt samarbejde og vil altid have dig i fokus.

Venlig hilsen

John og Kalle – JOKA Biler

Bilsyn

Mou PAVA Center

Vaskehallen

Service / Olieskift

Synsklargøring

Fejlfindning og Autoreparation

Aircondition

Tandremsskift

Hjulskift

4 Hjulsudmåling / Sporing

Gratis Lånebil

Autopartner Kontokort