Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://www.jokabiler.dk

Kontaktoplysninger: Joka Biler – Ellebæksmindevej 1, 9280 Storvorde – 98311088 – joka@jokabiler.dk – CVR 71051919

 

Privatlivspolitikker

Som kunde hos Joka biler betror du os dine oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem. Husk, at du altid kan skrive en e-mail til joka@jokabiler.dk hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig.

Vores persondatapolitik beskriver:

  • Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.

  • Hvad dit samtykke indeholder og hvordan vi anvender disse oplysninger.

  • De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang, opdatere og sletter oplysningerne.

Joka biler registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på hjemmeside eller når du handler i vores forretning. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt i processen. Joka biler vil til enhver tid, behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Joka Biler må knytte disse indsamlede informationer til min profil, og at disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen og Joka Biler / Biltorvet A/S’ persondatapolitik.

Jeg er bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Joka Biler / Biltorvet A/S opbevarer om mig og min bil ved at rette direkte henvendelse til den pågældende part. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Jeg er bekendt med, at jeg til enhver tid uden omkostninger for mig, kan kalde mit ovenstående samtykke tilbage, herunder delvist.

Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, kan min e-mail/mobilnummer ikke længere anvendes til at sende mig ovenstående salgsinformationer og servicemeddelelser.

Hvis jeg skifter e-mail/mobilnummer må Joka Biler / Biltorvet A/S gerne kontakte mig for at få oplyst min nye e-mail/mobilnummer. Biltorvet A/S må også gerne kontakte mig på e-mail/mobilnummer, for at få samtykke til at bruge andre kommunikationsmåder, som opstår i fremtiden.

Hvis jeg senere vælger at tilmelde mig tjenester udbudt af Joka Biler / Biltorvet A/S via de sociale medier, så gælder dette samtykke også for informationer, der modtages som følge af min tilmelding.

Hvilke oplysninger modtager og indsamler vi?

I dette afsnit kan du læse mere om hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om og hvordan vi bruger dem.

Hjemmeside og digitale medier

På vores hjemmeside (jokabiler.dk) indsamler vi kun persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker service til din bil eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du at vi indsamler fuldstændigt anonymiserede data om dig.

Forespørgsel på bookning af værkstedstid

Når du bruger vores online booking til service og værksted, spørger vi om en række oplysninger så vi kan give dig den bedste service. Vi spørger om følgende informationer ved kontooprettelse og ved efterfølgende brug af bookingportalen:

  • Dit navn og adresse.

  • Din bils registreringsnummer og information om kilometertal.

  • Din e-mail og telefonnummer

Disse oplysninger bruges til gøre det muligt at booke tid direkte i vores værksteders arbejdskalender. Vi benytter også din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookningen.

Butik og værksted

Ved værkstedsbesøg

Når du bruger et af vores værksteder, kan du første gang blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bede dig om følgende oplysninger:

  • Dit navn og adresse.

  • Din hjemme- eller postadresse.

  • Dit telefonnummer.

  • Din e-mail.

  • Din bils registreringsnummer

  • Evt. CVR nr.

Ved køb af bil

Når du køber en bil hos Jokabiler, indhenter vi en række informationer på dig. Alt afhængig af, hvad hvilken bil og mærke du køber, vil vi indsamle forskellig informationer. Herunder kan du se en liste over hvilken informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb og salg af bil:

  • Dit fulde navn

  • Bopælsadresse

  • Dit telefonnummer

  • Din e-mail

Herudover kan der også være yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med salg og køb af bil. Det vil være i forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores finansieringspartnere. I Det tilfælde vil vi yderlige skulle have oplyst:

  • Årsopgørelser

  • Lønsedler

  • Andre finansielle informationer

Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med finansieringsselskabet kreditvurdering.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Brug af kontaktformularer ”kontakt mig”, ”prøvetur” og ”køb”

På jokabiler.dk kan du benytte dig af vores kontaktformularer ”Kontakt mig” og ”prøvetur” og ”køb”. Alle tre steder beder vi om følgende informationer:

  • Dit navn

  • E-mail

  • Telefonnummer

Når du sender din informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling. Herved giver du Joka biler lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af prøvetur.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen og joka bilers persondatapolitik.

Jeg er bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Joka biler opbevarer om mig ved at rette direkte henvendelse til den pågældende part. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Jeg er bekendt med, at jeg til enhver tid uden omkostninger for mig, kan kalde mit ovenstående samtykke tilbage, herunder delvist

Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, kan min e-mail/mobilnummer ikke længere anvendes til kontakt.

Hvis jeg skifter e-mail/mobilnummer må Joka biler gerne kontakte mig for at få oplyst min nye e-mail/mobilnummer.

Hvis jeg senere vælger at tilmelde mig tjenester udbudt af Joka biler via de sociale medier, så gælder dette samtykke også for informationer, der modtages som følge af min tilmelding.

Ingen personlige oplysninger der registreres på jokabiler.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Joka biler

Man kan desuden valgfrit få sin e-mail optaget på en mailingliste hos Joka biler, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Joka biler. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og afmeldes.

 

Cookies

Vores hjemmesider anvender cookies, for at bidrage til at give dig den bedste oplevelse, vi kan. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller mobiltelefon, når du besøger websites.

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke.

  • Forbedre hastigheden for webstedet.

  • Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a.

  • Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig.

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.

  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.

Vi anvender ikke cookies til:

  • At indsamle personligt identificerbare oplysninger.

  • At samle personfølsomme data ind.

  • At videregive personligt identificerbare data til tredjepart

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Vores egne cookies

Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.

Tredjeparts cookies

Vores website omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video.

Vores website indeholder følgende, som anvender cookies:

  • Google Analytics

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter

Cookies til andet brug

Vi bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores website, hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hjælper os med at identificere, om vores website ikke fungerer som det skal for særlige teknologier), hvor lang tid de bruger på sitet, hvilken side de ser på osv. Dette hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte analyseprogrammer fortæller os også, på et anonymt grundlag, hvordan folk kom frem til dette site (f.eks. fra en søgemaskine), og om de har været her før. Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore annoncører eller vores reklamepartnere får personligt identificerbare oplysninger fra disse cookies.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

 

Låneansøgning

 

Ved låneansøgning via jokabiler.dk bliver dine data behandlet af tredjeparter

Henvisning til tredjeparters privatlivspolitikker:

Santander Consumer Bank:

https://santanderconsumer.dk/kundeservice/om-cookies-og-persondata/

Autopartner (Kontokort)

https://www.autopartner.dk/kontakt/personpolitik

Lånlet – Basisbank

https://www.basisbank.dk/docs/BehandlingPersonoplysninger.pdf

 

Booking af bilsyn

Ved tidsbestilling til Bilsynplus Østhimmerland bliver dine data behandlet af Bilsynplus.dk

Bilsynplus privatlivspolitik

https://docs.google.com/viewerng/viewer?url=http://bilsynplus.dk/onewebmedia/Privatlivspolitik.pdf&_r=5

 

Hvor længe vi gemmer dine data

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de
ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for
opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du er oprettet som kunde kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste. Ved alle former for låneansøgning vil alle givne oplysninger blive videresendt til låneudbyder